Beoordelingen van Di Stefano Groningen

Recente recensies van Di Stefano Groningen

5 sterren na 142 reviews

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecto

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zoals altijd👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging ! En kwalitatief goeie pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker man, lekker!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle service

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza met een lekkere bodem en weinig zout!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snel bezorgd. En de pizza’s zijn ook altijd heerlijk! Dit is voor mij het beste bestel adres in Groningen. Bedankt heren!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zijn erg lekker en super vers! Leveringen snel En Als je bij online bestelling in de opmerking benoemd dat je voor het huis in het gras zit, word je door een vriendelijke medewerker gebeld of hij de pizza voor je in stukjes moet snijden, TOP service!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed belegd en knapperige rand. Was ook nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak loze pizza

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt, daarom echt nog goed heet. Besteld was pane e burro en pasta pesto. Beide heerlijk van smaak, grote portie. En nog een gratis blikje fris erbij.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Maradonna 👍🏼

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed op temperatuur en rijkelijk belegde pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van Groningen. We bestellen regelmatig bij Di Stefano. Altijd super snelle bezorging (gemiddeld 20 minuutjes).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede pizza's! Snelle bezorging.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, niet meer, niet minder én suoer snel. Je proeft de liefde waarmee het eten gemaakt is.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas helaas, normaal oh zo lekker (als je er zelf wat zout over doet ;)), maar dit keer niet.. de broccoli was niet gaar, de courgette ook niet (even grillen eerst voortaan?) en daardoor was de pizza zeiknat.. zonde..

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere pizza's alleen niet volledig fan van de korst. Maar hou van jullie pizza's elke keer als ik bestel

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza. Ik raadt iedereen aan hier te bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza goed op smaak, wel een beetje vet alleen dat is lastig te voorkomen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele nette vriendelijke bezorger di het eten kwam afleveren Pizza's zelf waren erg goed, alleen de korst was deels licht verbrand. Ondanks dat zeker voor herhaling vatbaar

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, rijk belegd, snel bezorgd, vriendelijke bezorger. Tip: laat klanten kiezen of ze de pizza gesneden willen hebben.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging. Pizza vegetarisch en vegan pesto vielen perfect in de smaak. Hele lekkere vegan opties hier. En grote pizza’s :)

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta snel bezorgt aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere smaakvolle vegan pizza gegeten

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer lekker en snel!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ja was supper lekker!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gok genomen om de Fantasia eens te proberen. Was een succes. Dus... ‘living on the edge’ loont 😉 Overigens is Di Stefano altijd supersnel met bezorgen en zijn de bezorgers ook nog eens super vriendelijk. Compliment!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza, dunne bodem die stevig blijft en goed belegd. Wij hebben erg lekker gegeten!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

ongelofelijk lekker!!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Heerlijke (verse) ingrediënten, niet te vet of te zout en thanks voor het extra drankje!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en pasta snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan kaas was (zoals veel vegan kazen) mij iets te zoet/kokossmaak, maar heel blij met de lekkere veganistische opties! Voor de rest een lekkere pizza die goed warm was bij aankomt. Bezorger was vriendelijk en vrolijk!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en goed eten

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goed belegde en smaakvolle pizza's, supersnel bezorgd

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker warm en heerlijk als altijd.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza en dessert die binnen 20 minuten werden bezorgd

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle nette bezorging. Ga zo door !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zo een goedgevulde pasta op een luie quarantaine dag. Was weer top heren!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verdomd snelle bezorging en heerlijke pizzas!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer lekker!! Op verzoek wat extra zout, goed van temperatuur en een supersnelle bezorging door een leuke, vriendelijke bezorger. Helemaal top!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. En snel bezorgt.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd de lekkerste vegan pizza, wederom wel zoutloos maar ik heb genoeg zout in huis ;-)

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan pasta!!! En snel bezorgd

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza en snel bezorgd!!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was gratis cola vergeten. Excuses gekregen en binnen no time was hij terug met een blik....heb ze wel es koeler gehad maar vooruit. Voordeel van pizza's van Di Stefano is dat ze niet zo extreem zout en sterk van smaak zijn. Ik heb bij andere bedrijven wel es last van oprispingen erna...hier niet

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza! En ontzettend snel thuisbezorgd. En dan ook nog eens door een leuke, aardige bezorger. Helemaal top!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft gewoon de beste bestelpizza van Stad. Zou wel chiller zijn als je twee blikjes fris kreeg, desnoods verlaag je de korting. Een blikje gratis is net niet chi

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk! tot de volgende keer!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's leken ongekruid en smaakten naar de pizza die je thuis zelf kan beleggen

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle en vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel graag bij jullie! Altijd hele attente bezorgers en fijn dat er van te voren alvast een belletje/mailtje uit gaat zodat ik vast op de deurbel kan gaan letten. Ook het servetje, pepermuntje en de tandenstoker vind ik attent. De pizza was heerlijk, de tiramisu heb ik weleens lekkerder gehad bij jullie maar was nog steeds prima. Liefs, Maud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde. Goed deeg, puike afwerking, lekker enzo. Dat is mijn oordeel en daar moet je het maar mee doen.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond 2 pizza's besteld voor afhalen. Daar aangekomen worden we vriendelijk welkom geheten en krijgen we nog de vraag of we de pizza's gesneden willen hebben. Na enkele minuten wachten waren ze klaar. Ze waren heel lekker! knapperig en dunne deeg en voldoende beleg. Wij zullen hier vaker gaan afhalen. 5* klantvriendelijkheid en 5*kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suuuuper lekkere vegan pizza's! Helaas wel erg flauw.. maar als je er zelf wat zout (en evt knoflook en/of chili) overheen doet kun je het naar smaak op smaak brengen. Ik vond het echt héél lekker!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en e

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, heerlijke pizza en enorm vriendelijke bezorgers!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, we komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza! Leuke bezorger! Snelle bezorging!!! Pizza had iets warmer mogen zijn maar verder: helemaal top!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's in Stad haal je hier.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van de stad! Me vrouw neemt meestal pasta ook heerlijk! Altijd goed altijd lekker bezorging snel pizza altijd nog lekker warm

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest even langer wachten dan normaal maar ik werd keurig gebeld dar het wat langer duurde dan anders. En de pizza? Ondanks de drukte gewoon geweldig.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer LEKKERR :)

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie grote warme pizza's Lekkere pasta's En super snel geleverd :) Dikke 10!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en hele goede service. Ik werd van te voren netjes gebeld en had een hele aardige bezorger. Kudos. ❤️

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik denk dat dit de beste bestelpizza van Groningen is. De pizza smaakt altijd goed, die dunne bodem is geweldig en de toppings proeven vers. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de korst iets knapperiger mag. Voor de rest: top. Snelle en vriendelijke bezorging, grote pizza's en ruime keus. Ik ga hier nog veel vaker bestellen.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spek had wel iets krokanter mogen zijn , verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: lekker en supersnel bezorgd! Top.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza was erg lekker, maar een klein beetje vet naar mijn idee!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd. Met afstand de beste pizza's en bezorging van Groningen

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmm...

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Aardige gasten, goede pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere pasta en wat een leuke service dat er naast een gratis blikje frisdrank ook een servetje, pepermuntje en tandenstokertje bij geleverd werden.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie snelle bezorging, echter was de pizza heel waterig. Het water druipde zelfs vanuit de doos op men kleren. Hierdoor ging de krokante smaak erg verloren. Normaal hele goede kwaliteit pizzas, maar deze bestelling viel me tegen

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd voor een vrijdagavond. Prima! Eten ook lekker. Bij de pasta’s zou ik wel meer keuzes willen dan alleen spaghetti of penne eigenlijk, maar was wel gewoon lekker.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met goede bodem!!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een leuke bezorger! En hij bracht nog lekker eten ook. Was hij maar gebleven...

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kortom lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was echt heerlijk en supersnel bezorgd!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijke pizza en wat de bezorging betreft, daar kunnen andere bezorg restaurants alleen maar van leren. Super snel en correct

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s me zoon vraagt me er te vaak na als het aan hem ligt eten we elke bij DiStefano! Goede pizza’s snelle bezorging! En de pepermuntjes en tandenstokers altijd goed! 1 van de betere!!

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, mooie dunne bodem. Pizza is niet te zout. Goed op tijd bezorgd

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur een heerlijke pizza in huis! Vriendelijke en leuke bezorger. Lekker gegeten!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's! Wat ik vooral fijn vind is dat deze pizza's niet heel erg zout zijn, wat anders vaak wel het geval is. Ook altijd snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza’s, niet teveel poespas, snelle levering! Heerlijk voor een snelle goede pizza!

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit pizza’s!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10/10 Would order again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en incl tandenstoker en pepermuntje. Erg netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Goede pizza Snelle bezorging Leuk dat servetje met pepermunt en tandenstoker erg handig

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrr lekker!!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en een overheerlijke pizza

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke pizza ! Waren er maar meer pizzeria’s in Groningen als deze!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snelle bezorging en vriendelijke bezorger!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top, heerlijke pizza snelle service

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en goede bezorging. 1 van de pizza’s had wel wat rijker belegd mogen zijn, zat daardoor te weinig smaak aan.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker en goed maar de kaas op de pizza was wel lekker maar de kaas was niet veel op de pizza kon wel wat meer kaas op

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! En snelle bezorging.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet te zout en niet te vet, goede pizza.

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Mocht wel ietsje warmer maar zeker voor herhaling vatbaar, We hadden allebei na afloop ons bordje helemaal leeg. Jammie!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr pizza Hmmm ;)

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke krokante pizza binnen 20 min bezorgd. ??

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The pizza was great, delivery quick and nice, will absolutely order again! Only small minus was that the top of the pizza box was squeezed against the pizza so that most of the toppings were stuck on the lid.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de pizza's echt superlekker!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en warm. Zeker een aanrader.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker krokante pizza en goed van smaak. Vriendelijk personeel: een aanrader!