Reviews from Di Stefano Groningen

Recent reviews

5.0
Claudia
Yesterday

Lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eddy Buwalda
24 June 2022

Altijd constante kwaliteit en ze bezorgen super snel!

shary
19 June 2022
Arthur de Jong
13 June 2022

Pizza Parma gehad. Rucola ontbrak(!) en bodem was taai. Geen goed pizza.

Henk
12 June 2022

Heerlijke goed belegde pizza en binnen 15 min. bezorgd. Beter kan niet!!!

liesbeth Geerts
2 June 2022
F
2 June 2022

Vrolijke bezorger kwam lekkere pizza's brengen

Hans
1 June 2022

Snelle bezorging en de pizza en pasta waren erg lekker. Bij Di Stefano in het restaurant smaakt het nog beter want dan komt het rechtstreeks uit de keuken.

David
1 June 2022
Olav
31 May 2022
Rian
31 May 2022
Bene
30 May 2022
Hilde
26 May 2022

Erg goed!

Erik Jansen
26 May 2022
Kevan Rezai
20 May 2022

Heerlijke pizza zoals altijd! Jullie zijn toppers!

Jose Groenbroek
20 May 2022

Was weer heerlijk. Snelle bezorging en het eten was nog heet. Top.

Leonard
19 May 2022

Top!

Joris
17 May 2022

Beste pizza’s en bezorger van Groningen. 10/10!

Anne
16 May 2022

Lekker en snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Betty Suurmeijer
8 May 2022

Heerlijk en goed verzorgd in elk opzicht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mikhail Borkaleyev
8 May 2022

Very good pizzas I recommend it.

Katy
6 May 2022

Supersnel, alsof ze zo uit de oven kwamen, zo warm. En zoals altijd heerlijk!

Jurre
6 May 2022
Anton
4 May 2022
Kyra
4 May 2022

Eten goed bestelling heel snel

Mart
2 May 2022

Goede bezorging. Erg lekkere pizza. Restaurant kwaliteit, zelfs na bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lynet Nommensen
27 April 2022
Anoniem
26 April 2022
Kevin
25 April 2022
Charlotte
23 April 2022

Vet chill

Jan Hessel
22 April 2022
Sandra
22 April 2022
Bas
19 April 2022
Rick
17 April 2022
Joke
15 April 2022

Hele lekkere pizza en een erg vriendelijke bezorger. Pizza was op de beloofde tijd

Gea en Pieter
15 April 2022

Lekkere pizza en erg vriendelijk personeel

L.
9 April 2022

Een erg droge taaie dunne pizza. 2,75 extra betalen voor welgeteld 7 garnaaltjes. 5 euro voor een paar totaal uitgedroogde stukjes brood. Normaal ben ik helemaal niet van het zeiken of recensies schrijven maar dit slaat gewon nergens op.

Sietske Westra
5 April 2022
.
2 April 2022
Esther
2 April 2022

Snelle bezorging en lekkere pizza met veel verschillende keuzes.

Anoniem
30 March 2022
Marita
28 March 2022

Mag wel wat meer saus en topping op, halverwege de pizzapunt eet je basically korst met heel klein beetje opgedroogde saus wat je daardoor niet eens proeft. Verder wel oké hoor. Bezorger zei wel eet smakelijk maar hij zei het wel heel ongeïnteresseerd of hij was gewoon erg ongelukkig. No judgment, I hope he's okay.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
26 March 2022

Het etnische hier altijd goed

Sandra
21 March 2022

Eten was weer heerlijk en de bezorging super snel

Celina
19 March 2022

Heerlijke pizza en top bezorging 👌🏻

Carina
16 March 2022

Goed belegd en precies op tijd geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger 👍🏻

Sandra
15 March 2022

Het eten was heerlijk en snel bezortgt

Friso
15 March 2022

Pizza was er al binnen een kwartier, zoals gewoonlijk topkwaliteit. Ik heb lang gezocht naar een plek waar je gewoon altijd je pizza wil bestellen zonder dat je je hoeft af te vragen of ze t verneuken. Distefano is gewoon altijd goed. Enige zaak in Groningen waarover je dit met zekerheid kan zeggen (uit ervaring).

Leonard H
14 March 2022

👌🏽

Emily
14 March 2022

Beste pizza’s van Groningen zonder twijfel! Altijd hele snelle en vriendelijke bezorging en pizza’s komen rijkelijk belegd en gloeiend heet aan! 🍕 wat wil een mens nog meer ?!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hw
12 March 2022

Lekker als altijd, weer goed gesmuld. Levering was snel en de pizza’s op een goede temperatuur

Warner
9 March 2022
Dianne
8 March 2022

Helaas waren de pasta's erg flauw van smaak. Pasta pesto zelf nog pesto en knoflook er door moeten doen en de pasta carbonara zelf nog zout, peper en knoflook er door moeten doen en er zaten stukken ei doorheen (wat naar mijn idee niet hoort). Erg jammer want het had erg lekker kunnen zijn.. pizza's zijn normaal gesproken altijd heerlijk maar de pasta was echt een tegenvaller :(

Huub
7 March 2022
Irene
5 March 2022

Bezorging supersnel, erg vriendelijke bezorger! Pizza best smaakvol maar vond de blokjes salami ipv plakjes wat minder en buitenrand deeg was niet doorbakken. Verder prima!

Martine
4 March 2022

Heerlijke pizza’s en zeer snelle bezorging. Veel vegan opties

Sandra
2 March 2022

Wij zijn heel tevreden pizza was erg lekker bezorging was dikke 10

Mathilde
1 March 2022

perfect!

Jan
1 March 2022
Serge
27 February 2022

Snel, ontzettend vriendelijk en heel lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
27 February 2022
Tanja
26 February 2022

Heerlijke niet zoute pizza. Snelle en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader.

Ralph
25 February 2022
Vivian
23 February 2022

Bodem en crust waren net een baksteen en pikant was nergens terug te vinden. Zonde, want bestel al ruim 2 jaar bij Distefano en was altijd heel tevreden over de kwaliteit.

F
22 February 2022

Heel aardige bezorger + supersnelle bezorging + lekkere pizza = Wij bestellen zeker weer! 😃

Rian
20 February 2022

goed

marian hesseling
17 February 2022

Heerlijke pizza’s Super Bezorging leuk en persoonlijk

Esther
16 February 2022

De pizza's waren iets smaakloos, maar mogelijk komt dat ook door onze Corona. Bezorging was stipt!

Y
12 February 2022

Great food & delivery, will definitely order again!

anoniem
8 February 2022

smaak goed en snelle bezorging.

Pieter en Grietje
5 February 2022

Heerlijk , zoals altijd ! Ga zo door .

Leonard H
3 February 2022
Sylvester
3 February 2022

Normaal vind ik het eten altijd erg lekker van jullie maar dit keer vind ik het minder, de pizza was niet heet warm en de insalata capresse was zeer teleurstellend, de mozzarella als het al mozzarella was was ver te zoeken en smaakte meer naar jonge kaas. Ik had verwacht dat het plakjes van een mozzarella bol waren en tomaat en daar tussen elke keer een blaadje basilicum en erover heen wat olijf olie. Ik had niet verwacht een volle hand tomaten een paar stukjes kaas en 3 blaadjes basilicum op een bord gegooit. Toch wens ik jullie nog een hele fijne dag :)

Demi
1 February 2022

De pizza was heerlijk! Ook de tiramisu was echt hemels. Hier ga ik zeker vele malen vaker bestellen.

JB
31 January 2022

zoals altijd prima , zeel snel bezorgd

Eric Piest
31 January 2022

Top pizza’s

Linda
30 January 2022

Snel bezorgd, het eten was erg lekker, al had er wel iets meer zalm in de pasta gemogen. Dat vonden wij een beetje karig

André
27 January 2022

Super lekkere pizza's en snelle bezorging. Dikke prima. Gaan 2e vaker bestellen.

Willem
21 January 2022

Wederom heerlijk broodje Parma gehad en een lunch pasta. Heerlijk !!

L
21 January 2022
JB van Dijk
20 January 2022

Nu een aantal keer besteld. Goede pizza’s en bizar snel bezorgd.

Ruben
18 January 2022

Heerlijk

JB
14 January 2022

zoals altijd weer prima .

M
13 January 2022
Henk
13 January 2022

Heerlijke pizza’s die mooi op tijd zijn bezorgd! Alleen jammer dat we ze als extraatje ‘pikant’ hadden besteld en ze helaas niet pikant waren.

J
11 January 2022

Super gegeten en prima snelle bezorging. Heel handig dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Aanrader!

Heas
9 January 2022

Goed lekker snel

Zhen
5 January 2022

De pizza's waren lekker vers en krokant.

M.M
4 January 2022

Altijd lekkere pizza en warm. Vriendelijke bezorgers

Janny
3 January 2022

Zou fijn zijn als ze in punten worden gesneden !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico
2 January 2021

Lekkere prima belegde pizza; binnen de aangegeven tijd bezorgd

Joris Speelman
28 December 2021

Erg lekkere en verse pizza! Bezorging ook vriendelijk!

Alex
24 December 2021
Marleen
22 December 2021

Lekker eten en super vriendelijke bezorger!

JB
19 December 2021

zoals altijd , prima , een goed belegde pizza , snel bezorgt .

Jasper
18 December 2021
Nico
14 December 2021

Snel bezorgd; lekkere goed belegde pizza’s

Pi
14 December 2021

Meestal een grote ronde maar deze keer een redelijk kleine ovale pizza. Dat ie wat kleiner was, was een beetje teleurstellend maar niet minder lekker.

Jan-Berend
11 December 2021

Snel en goed

Stefan
11 December 2021
Rw
11 December 2021

Paar keer hier besteld nu. Heerlijke pizza’s. Snel en heet bezorgd.

Thomas Droste
9 December 2021

Heerlijke pizza! Heerlijk snelle bezorging! Nu moet alleen max verstappen nog winnen en dan heb je een heerlijke week achter de rug

Cindy van der Helm
8 December 2021

Super snelle levering! Mijn collega was daar erg door verrast.

Titia Stavast
7 December 2021

Prima eten. We hebben ervan genoten. Ik miste alleen het supplement Parmezaanse kaas

Rolf
5 December 2021
Ton
4 December 2021

Heerlijke pizza en een snelle bezorging door een aardige en leuke bezorger!

Rutger
2 December 2021
Eric
30 November 2021

Zoals altijd een heerlijke pizza en prettige omgang met personeel!

Sarah
29 November 2021

Altijd weer blij met een pizza van DiStefano, zelfs de vegan pizza is top! Het klantecontact vind ik ook altijd heel plezierig.

Petra
29 November 2021

Bezorging duurde 1 uur en 15 minuten. Lekkere pizza, alleen doordat hij laat bezorgd werd en ik dus al trek had, heb ik te snel gegeten waardoor ik er de hele avond en nacht buikpijn van heb gehad..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mick
27 November 2021

Helaas geen pikant bij de pizza salami. :(

Hw
27 November 2021

Was als gebruikelijk een warm goede pizza. Door weer en wind gebracht.

Henk
22 November 2021
Grietje
21 November 2021

Fantastisch lekkere pizza.

Leonard H
16 November 2021

Zoals altijd heerlijke pizza EN snel bezorgd!!

Jelena
15 November 2021
Jeroen
15 November 2021

Uitstekende pizza!

Silke
15 November 2021

Heerlijke pizza! Goed belegd, snel gebracht (25 minuten op zondag vind ik snel!) en heel netjes en vriendelijk personeel. Tip: bestel via hun eigen website, krijg je een blikje drinken. Hier gaan wij zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jasper
8 November 2021

De calzone carbonara was heerlijk van smaak, maar hoewel de bezorging erg snel was, had hij van mij wat minder koud mogen zijn. Verder uitstekend

Jeroen
8 November 2021

Ik bestel regelmatig bij Distefano en tot de bestelling gisteren was de kwaliteit altijd uitstekend. Helaas was gisteren een van de pizza's niet van het niveau dat ik gewend ben. De carbonara had duidelijk te lang in de oven gelegen. En zaten schroeiplekken op de korst. Deze was droog en taai, evenals de bodem. Het beleg was ook zichtbaar droger dan normaal. De pizza is ook nog eens niet warm aangekomen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JB
7 November 2021

zeer smakelijke pizza , zoals altijd de pizza doos was haast te klein . zeer snelle bezorging 15 min na bestellen.

Jasper
1 November 2021

Gewoon de beste in vegetarische pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K.ten Hof
30 October 2021

Goede en prettige vriendelijke bezorger Pizza waren lekker en zagen er goed belegd uit

Eric
28 October 2021

Zoals altijd een perfecte Pizza bij di Stefano. Ga zo door jongens!

Jasper
27 October 2021

Di Stefano De pizza's heerlijk van smaak, vooral de vegetarische. De bezorging is snel en vriendelijk. Gewoon mijn zaak voor een pizza nooit spijt als ik hier bestel.

Yacintha
26 October 2021

Lekkere pizza's ! ook hele lekkere lunchbroodjes

Arjan
22 October 2021

Lekkere pizza, aardige gasten.

Anne
15 October 2021

Lekkere vegan pizza, goed belegd. MAAR vooral: wát een vriendelijke en vrolijke bezorger! Ook nog eens mega snel. Give the man a raise! 🌟🌟🌟🌟🌟

Leonard H
6 October 2021

Superlekker, de Maradona!

J.P. Havenga
4 October 2021

Bezorging was keurig! Was erg lekkere maand pizza, alleen wat zout in het deeg zou hem nog lekkerder maken. Maar zeker een van de betere pizzaria’s

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yacintha Grippeling
3 October 2021

Super lekkere lunchbroodjes ! Snelle levering en vriendelijk personeel:)

Krista
1 October 2021

Heerlijke ruim belegde pizza, zo snel bezorgd dat het leek alsof hij net uit de oven kwam! Top.

Dominic
23 September 2021

Beste pizza van de stad! Mafioso te lekkere pizza. Snelle levering lekkere verse producten. Bezorgers altijd vriendelijk!!

Greet
20 September 2021

De pizza was weer echt heerlijk, maar de salade caprese was echt een aanfluiting. Rare plakjes onrijpe smakeloze tomaat (zeker in september niet nodig!) Met kleine blokjes rubberen mozzarella? Kom op, voor 5 euro kan er ook wel wat fatsoenlijks op! Beetje dressing en wat zout is ook wel op z'n plaats.

H.W
16 September 2021

Weer een lekkere pizza ontvangen en bezorgd. Dank je wel team Di Stefano.

Rick
14 September 2021
Eric Piëst
13 September 2021

Altijd weer een geweldige pizza van dit enthousiaste team! Ga zo door!

Lisette
12 September 2021

Heerlijke pizza's, was iets fout gegaan en super snel alsnog het juiste gekregen. Super vriendelijk, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marleen
12 September 2021

Pasta arrabiata is een aanrader !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A. Heikens
10 September 2021

Om 18:30 gebeld voor een bestelling van 12 pizza's. Om 19:15 keurig op tijd bezorgd, loeiheet en erg lekker. Binnen onze groep waren er ook vegetariërs en vegans en ook zijn waren zeer tevreden over de kwaliteit.

Nico
6 September 2021

Lekkere pizza; goed belegd; zeer snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petar
6 September 2021

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
4 September 2021

Hele snelle bezorging en heerlijke pizza!

Alan
3 September 2021

Super snel bezorgd, heerlijke pizza!

Ruben
29 August 2021

Beste pizza in Groningen en zeer snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
29 August 2021
JB
26 August 2021

zoals altijd een prima en goed belegde Pizza

Inge
23 August 2021

Super goede pasta’s! Snelle levering.

HW
21 August 2021

Goede pizza, snel en warm geleverd. Kwaliteit constant.

rm
12 August 2021
Alfred
11 August 2021

Lekkere verse pizzaatjes met vers beleg, veel keuze. Snelle en correcte bezorging!

Ruben
11 August 2021

Heerlijke pasta pesto gehad goed van smaak en lekker gevuld.

Rutger
11 August 2021

Smaak was goed en lekker allen de bodum was zeer nat

Hans
5 August 2021

Lekker rijkbelegde pizza! Ook de prijs is goed (voor een tientje thuisbezorgd incl drankje). Ik bestel hier voortaan

Leon37c
4 August 2021
Jim
4 August 2021

Lekker eten, snel en warm bezorgd (15 min.) !

S.
2 August 2021
Kevin Darneviel
2 August 2021

Snelle service ! En heerlijke pizza’s 😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yacintha
1 August 2021

Snelle Levering , lekker eten en vriendelijk personeel !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem
23 July 2021

Super vriendelijke kerel En heerlijke broodjes die ik voor het eerst heb besteld online!! Ga zeker vaker bestellen 👍🏻👍🏻

Ilse
21 July 2021

Lekkere pizza's, goed dun, warm en belegd! Bezorgd binnen 20 minuten! Top!

Kim
12 July 2021

De pizza was ECHT verrukkelijk! Vooral de peper die jullie gebruiken. Ik had een peperone speciale met als extra ham. Echter de tiramisu… jongens… voor die €5,- had ik echt meer verwacht. Niet meer als in de portie… de smaak was ok. Maar dit had ik gewoon niet verwacht. Het waren een paar lange vingers met wat slagroom… Maar terug naar die pizza… die maakte alles goed. Geen slecht woord over te zeggen! HEER-LIJK! Daarom alsnog 5 sterren.

Niels
11 July 2021

Erg snelle levering en lekkere en warme pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tycho
10 July 2021

Snelle service, lekker warm en lekker te eten

Buwalda
8 July 2021

Prima altijd op tijd en lekker eten

Irina
7 July 2021
Laura
4 July 2021

Lekker eten en snelle bezorging

rm
3 July 2021
Leonard H
30 June 2021

Supersnel bezorgd en zoals vanouds lekker!

EC
30 June 2021

Heerlijk gegeten. Bezorger was op tijd. Eten was goed heet. Kortom, tot de volgende keer.

Rosanne
27 June 2021

Goed rijkelijk belegde pizza. De toppings maar ook de saus en kaas hadden een volle smaak. De bodem was wat minder knapperig (nog steeds lekker) maar dit komt denk ik doordat ik met de pizza op de fiets naar huis reed. Goed optijd klaar voor afhalen. Hoefde praktisch niet te wachten.

Joris
24 June 2021

Heb al vaak bij jullie besteld en nu is het echt tijd om een recensie achter te laten, dus hier komt ‘ie: Wat mij betreft de beste pizza’s van Groningen by far. De bezorger van vanavond al vaker aan de deur gehad en wat is dat een geweldig vriendelijke jongen en fijne bezorger. Keep it up!

Bleijenberg
22 June 2021

Altijd heerlijke pizza, goed warm en mooi gebakken

Malou
21 June 2021
Nico
21 June 2021

Vlot bezorgd binnen de aangegeven tijd door vriendelijke bezorger. Lekkere pizza; goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kevan
18 June 2021

Lekkerste pizza's van Groningen, ze vouwen ze met de hand open net als de echte Italiaanse pizzas🍕🍕🍕. Was weer heerlijk zoals altijd!

Rebecca
12 June 2021

Een lekkere pizza, snel bezorgd door een ontzettend vriendelijke jongen! Echt super!

JP
11 June 2021

Altijd smaakvolle pizza's, warm bij aankomst en stipte vriendelijke bezorgers. Vandaag kwam de bestelling in 2 delen aan, nummer 1 kwam met de pizza's en nummer 2 kwan tegelijkertijd aan met de juiste bon en gratis frisdrank die vergeten waren door nummer 1. Super service

Rick
9 June 2021
Kevan
8 June 2021

Een superheerlijke pizza zoals altijd!!! Domino's en New York kunnen hier veel van leren!

Jesse
8 June 2021

Altijd top kwaliteit en mooi op tijd bezorgd!

Nico
6 June 2021

Snel bezorgd door vriendelijke bezorger; lekkere pasta en broodjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Onufry
6 June 2021

prettige bediening, goede smaak pasta en pizza

Rob
6 June 2021

Bestel nooit ergens anders pizza dan bij Di Stefano. Ik vind de kwaliteit/smaak erg wisselend lately.

Myrdin
5 June 2021

Zoals altijd is het eten snel en overheerlijk. Super aardige mensen

Luuk
3 June 2021
Sebastiaan
3 June 2021

Áltijd goed en ook altijd aardige bezorgers! Topzaak

Nico
24 May 2021

Goed belegde pizza; vlot bezorgd voor de aangegeven tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

sander (lange)
23 May 2021

Heerlijk! Deze toko is zeker voor herhaling vatbaar! En man man man wat snelle bezorging. groetjes

Lotte
21 May 2021

Lekker pizza voor een goede prijs! 😄

Vivian
21 May 2021

Heerlijk zoals altijd

José
21 May 2021

Heerlijke, rijk belegde en smaakvolle pizza. Binnen 15 minuten bezorgd!!

Sarah Brink
16 May 2021

Bodem mag iets meer zout, maar verder perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
15 May 2021

Helaas waren wij niet echt tevreden. De bodem is lekker dun, maar veel smaak hebben de pizza's niet gehad. De kaas op de Margarita had een rare smaak (Gouda i.p.v. mozzarella?), de tomatensaus was dun en de vegetariana had echt naar niks gesmaakt. Bezorging was prima, nette bezorger. Helaas bestellen wij hier niet meer.

Rodger
14 May 2021
Rick
6 May 2021
Ivar
6 May 2021

Heerlijk

Cor
5 May 2021

Lekker eten, snel en uiterst vriendelijk besteld. Thanks, cheers!

Greet
3 May 2021

Heerlijke pizza's. Goede knapperige korst, bodem niet nat! Loeiheet en ruim op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon37C
29 April 2021

👌🏽

Rick
27 April 2021
Jelena
27 April 2021

Absolutely perfect!!!!! ❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico
21 April 2021

Lekkere prima belegde pizza en goed warm bij arrival; bijna binnen de aangegeven tijd bezorgd

Floris
17 April 2021

10 keer beter dan thuisbezorgd

Marleen
16 April 2021

Top

Thomas
15 April 2021

Heerlijke pizza en snel en warm bezorgd. Top pizza, goeie prijs/kwaliteit

Rob
12 April 2021

Bestel pizza alleen bij jullie. Dit keer was-ie stuk minder warm dan normaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniel
5 April 2021

Every time PERFECT!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
2 April 2021

Na 15-20 min ging de bel al! Toppers!👌🏻

Vivian
31 March 2021

Heerlijke pizza! Wel wat aan de natte kant dit keer.

Daniel
31 March 2021

Snel, zeer rijk belegd was heerlijk zoals altijd.

Jelena
28 March 2021

Amazing pizzas!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stivens
28 March 2021

Heerlijk krokant en goed belegd

AZ
28 March 2021
Hw
27 March 2021

Constante kwaliteit en goed. Ga zo door

Angela
25 March 2021

Heerlijk! Bestellen hier altijd onze pizza's, nog nooit teleurgesteld, altijd goed. Toppings niet vergeten en super snel en vriendelijk bezorgd.

Daniele
25 March 2021

De slechtste pizza die ik ooit heb gegeten. De pizza was erg droog en karig belegd! De bezorger was erg vriendelijk.

Duut
22 March 2021
Marco
20 March 2021

Lekkere pizza’s, snelle bezorging door vriendelijke jongen.

Anon
19 March 2021
Max
16 March 2021

Snelle levering, top voer, betaalbaar! Ik bestel hier altijd een lekkere pizza, hele aan fantastisch. Enige tip: stuur het reviewverzoek direct bij levering, want nu zit ik erg vol!!! HAHA

Aron
15 March 2021

14 minuten na bestellen de bezorger voor de deur met een hete lekker pizza. En dat is niet de eerste keer bij deze toko. Heel goed!

Grietje
14 March 2021

Heerlijk gegeten ! Zoals altijd. Snelle bezorging. Gewoon een keer doen .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Duut
13 March 2021

Lekkere pizza! Super vriendelijke bezorger.

Kasy
12 March 2021

Vriendelijke medewerkers, heerlijke pizza.

IV
11 March 2021

Goede pizza voor goede prijs en snel bezorgd door de altijd vriendelijke bezorgers, top restaurant

Lennard Mendeszoon
11 March 2021

Heerlijke pizza zoals gewoonlijk. Bezorger vriendelijk en optijd.

Ruben & Jasper
10 March 2021

Één keer knipperen en de bestelling was er. Toffe bezorger en heerlijke pizza!

Sébastian
6 March 2021

Als vanouds zeer goed. Snelle bezorging. Tot de volgende keer maar weer.

Hans
5 March 2021

Top, zoals altijd.

Caroliene
5 March 2021

Was heerlijk!

Alwyn
2 March 2021

Good, fast.

Kim
1 March 2021

Overzichtelijke website, snelle bezorging, vriendelijke bezorger en héle smakelijke pizza.

Simone de Haas
1 March 2021

Super snel & lekker

David
24 February 2021

🍕👍🏾

Henk
23 February 2021
Jeanette
16 February 2021

Heerlijke vegan pizza’s. De bodem is wel wat fragiel (heel dun dus veel valt eraf als de vegan kaas net iets te veel gesmolten is). Maar wel heel lekker!

Kayleigh
16 February 2021

Heerlijke pizza, fijne en snelle bezorging Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Rick
15 February 2021
Gerhard
15 February 2021

Beste pizzeria in Groningen wat mij betreft!

Malou
15 February 2021

Lekkkkuuuuurrrrr!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric P.
15 February 2021

De pizza's zijn gewoon erg lekker, en bij het afhalen altijd enthousiaste gezichten bij deze zaak. Ga zo door!

Duurt
15 February 2021
Leslie
14 February 2021

Pizza was lekker, maar er zat geen rucola op de pizza pesto

Rick
14 February 2021

We hadden pech met de auto en moesten een uur wachten op de Wegenwacht. En dan buiten met -10 graden. Een mooie gelegenheid om heerlijke pizza te bestellen. De bezorger kon in een keer de gestande auto vinden en had speciaal voor ons de pizza gesneden zonder dat wij hier om hadden gevraagd. Heerlijk pizza en geweldige service.

Nico
14 February 2021

Lekkere goed belegde pizza; snel bezorgd

Jasper
11 February 2021

Gezonde en lekkere pizza's of moet ik nou zeggen lekkere en gezonde pizza's. Smaak ***** Ingredienten ***** De bodem/deeg *****

Gustavo
11 February 2021

Deze weer is goeie voor, bambambam. En Di Stefano pizza! Je weete toch ;)

Aron
9 February 2021

Top service! Heerlijke pizza's; gastvrije medewerkers; snelle levering & ontzettend verrassende extra's zoals een gratis drankje en korting! Jullie weten je zeer goed te onderscheiden van de concurrentie en zijn zeker een blijver! Bijzonder hoe jullie dit zo doen in deze barre tijden! Zet 'm op! Tot de volgende bestelling!

M&G
9 February 2021

Toppizza’s! Beste in town en voor een grandioze prijs. Supersnelle levering. Love it!

Timo
9 February 2021

Net als altijd weer een heerlijk rijkbelegde pizza gegeten. De service was weer helemaal top. Niet voor niets dat ik alleen maar bij deze pizzaria (Italiaan) bestel

Rogier
8 February 2021

Smaakte erg goed!

Gordon Ramsey
2 February 2021

I guess for what they are charging, these pizzas are top shelve. Quick delivery and a nicely crusted dough. Not sure why the garlic was lacking, but I'm sure the'll figure that out soon.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Radina Kordova
2 February 2021

Hi! I will keep the 5 starts because every time I ordered the veggie pesto or the tuna pizza I was pleasantly surprised of the amazing taste! I recently became vegan so I decided to give your vegan pizzas a go but sadly the taste was very disappointing. It was extremely soggy and tasteless. :(( I couldn’t even finish.. I really hope in the future you improve the vegan pizzas and they are as satisfying as the veggie and tuna. I want to can keep ordering from my favorite pizza place!

Anoniem
31 January 2021

Mijn tweede keer bij jullie pizza besteld en nu weet ik zeker dat ik nergens meer pizza gaan bestellen behalve bij jullie! Super goede pizza, rijk belegd en de bezorger was heel fatsoen. Tegenwoordig, niet alle bezorgers hebben zo'n fatsoenlijke manier zoals jullie bezorgers.

Hielke
30 January 2021

Supermooie pizze

anoniem
27 January 2021
Tim Tijink
23 January 2021
Carolien
22 January 2021

4 x afgehaald, erg lekker, had iets neer saus op gekund, heerlijk warm, goed belegd, een aanrader, gewoon doen! Zeer goede service, incl. Een gratis Cola, mooi gebaar!

Vivian
22 January 2021

Heerlijk!!

Leonard H
19 January 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd!

Marleen
17 January 2021

Altijd top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
17 January 2021

Rijk belegde pizza, super heerlijk! Bezorgtijd was prima en de bezorger was heel keuring en netjes. Voor de herhaling vatbaar!

Sarah
15 January 2021

Super lekkere vegan pizza en erg vriendelijk personeel (zowel in het restaurant als ook de bezorger). Sterk aan te bevelen!

Roy Maljaars
11 January 2021

Mega lekn!

Nico
10 January 2021

Lekkere pizza; goed belegd en vlot bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelle
10 January 2021

Goede pizza, niet te zout zoals je bij andere pizzarias vaak krijgt, ook goed belegd. Daarnaast snelle vriendelijke bezorging.

Maarten
7 January 2021

Goede pizza, en nog sneller bezorgd dan lekker. Mijn complimenten.

Leslie
6 January 2021

heerlijke pizza en snelle bezorging

9715
6 January 2021